Notice: Undefined variable: wmtv_siteurl in /var/www/vhosts/2check.nl/httpdocs/wp-content/plugins/webmaster-tools-verification/webmaster-tools-verification.php on line 39

Notice: Undefined index: page in /var/www/vhosts/2check.nl/httpdocs/wp-content/plugins/webmaster-tools-verification/webmaster-tools-verification.php on line 52

Deprecated: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7.0 with no alternative available. in /var/www/vhosts/2check.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5073
Een tender kopen is een grote investering | https://2check.nl
Uncategorized

Een tender kopen is een grote investering

posted by Michael January 9, 2020

U wilt een tender of sloep gaan kopen waarmee u jarenlang plezier hoopt te hebben. Daarom is het aan te raden om een aantal zaken goed voor te bereiden en goed te controleren. Het aankoopproces van een tender of sloep kan daarentegen veel stress opleveren. Er zijn veel keuzes die u moet overwegen. Het merk Corsiva heeft zich al vaak bewezen op het water. Corsiva staat ook al jarenlang bekend om de grote speler in de tender- en sloepenmarkt. Een van de grote voordelen is dat u de Corsiva geheel naar wens kunt samenstellen.

De Corsiva boten kan zich geheel aan u aanpassen

Heeft u zin om een middagje te watersporten met uw vrienden? Of een avondje ontspannend te dobberen met uw familie? En wilt u een sloep die een mooi gelijnde body heeft, waarbij ook snelvaren een optie is? Dan is een Corsiva 595 Tender de ideale boot voor u. De binnenkant van deze sportieve Corsiva 595 is ruim en overzichtelijk ingedeeld met veel bergruimte. Bij de 595 scheidt het passagiersdeel van het stuurgedeelte wat zorgt voor een karakteristieke barrière. Ook is het een stille boot, omdat de motor in een afgedekte bun geplaatst is.

Is de Corsiva 595 Tender te groot voor u? Pak dan de Corsiva 500 Tender!

Een boot die kleiner en compacter is dan de Corsiva 595 is de Corsiva 500 Tender. Deze Corsiva is een beknopte tender. Geen enkele boot van dit formaat heeft zoveel beweegruimte in de kuip. Maar toch kunnen er maximaal 5 mensen met u meevaren. Ook wanneer u tegenover elkaar zit, zal u niet met de knietjes tegen elkaar aan komen. Het wordt standaard geleverd met hoogwaardige rugkussens en dikke zitkussen zodat u comfortabel kan varen. De Corsiva 500 Tender is ook in het ondiepe water te varen mede door zijn geringe diepgang. Deze prachtige tender wordt geleverd met standaard toepassingen maar u kunt er ook voor kiezen om optionele elementen aan te laten passen. De kleur (binnen en buitenkant), de bekleding, of u een teaklook vloer wilt. Het is volledig aan te passen naar uw wens.

De specificaties van de twee boten

De Corsiva 595 heeft een lengte van 5,70 meter en een breedte van 2,20 meter. Deze is dus iets groter als de Corsiva 500, die is namelijk 5 meter lang en 2,15 meter breed. De diepgang bij de 595 is 0,45 meter en bij de 500 is die 0,40 meter. Natuurlijk omdat de Corsiva 595 Tender groter is, is deze ook wat zwaarder en weegt die dus 570 kilogram. De 500 daar in tegen weegt 510 kilogram. Ondanks dat de 500 wat lichter is hebben ze toch dezelfde maximale vermogen van 60 pk. Allebei de boten zijn hetzelfde alleen is de 500 wat kleiner, dit ligt dus geheel aan u of u een kleine of een grotere boot zou willen.

Laat u altijd helpen door een specialist

U denkt wellicht te weten welke boot u wilt, maar bent toch nog op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf? Dan moet u watersport speciaalzaken bezoeken die bij u in de buurt zijn. Zij hebben vaak de juiste kennis en informatie om u te kunnen helpen voor de perfecte boot. Bij sommige watersport speciaalzaken is het mogelijk om een proefrit te mogen maken. Zo kunt u meteen weten hoe de boot vaart en bent u ervan bewust wat u gaat kopen.

Gerelateerd

Leave a Comment