Notice: Undefined variable: wmtv_siteurl in /var/www/vhosts/2check.nl/httpdocs/wp-content/plugins/webmaster-tools-verification/webmaster-tools-verification.php on line 39

Notice: Undefined index: page in /var/www/vhosts/2check.nl/httpdocs/wp-content/plugins/webmaster-tools-verification/webmaster-tools-verification.php on line 52

Deprecated: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7.0 with no alternative available. in /var/www/vhosts/2check.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5073
Occasion kopen | https://2check.nl
Uncategorized

Occasion kopen

posted by Michael October 17, 2017

Het aantal mensen dat voor een occasion kiest, stijgt. Een nieuwe auto kopen kost veel geld, geld dat er vaak niet is. Daarom kiezen veel mensen voor het kopen van een occasion.

Waarom koop je een occasion?

Een nieuwe auto kost veel geld. Een nieuwe auto wordt dan ook vaak gefinancierd. Dit kan tot problemen leiden omdat nieuwe auto’s na aanschaf enorm in prijs dalen in de eerste drie jaar. Hierdoor is het slimmer en veel voordeliger om een occasion te kopen. Ondanks het feit dat een nieuwe auto minder onderhoud behoeft dan een occasion weegt het financiële voordeel niet op tegen de waarde daling. Als je dus een nieuwe auto koopt ben je meer kwijt aan de waarde daling van je auto dan  datje kwijt bent voor het onderhoud aan een occasion. De kosten van een auto verzekering voor een nieuwe auto zijn daarnaast vaak hoger dan die voor een occasion.

Wie kopen er een occasion?

De één koopt voor relatief veel geld een jonge occasion, maar deze auto heeft veel minder afschrijving als een nieuwe. De ander koopt voor veel minder geld een occasion, die het best bij hem past, omdat hij het geld niet heeft voor een nieuwe auto. En als je fors minder bijtelling wil betalen,  koop dan een occasion van minimaal vijftien jaar oud en betaal de bijtelling over de te verwaarlozen dagwaarde.

Waar kopen we onze occasion?

Er zijn ontzettend veel dealers en garages waar je terecht kunt voor het kopen van een occasion. Deze bedrijven zijn voor de garantie wel een optie maar voor de klant vaak veel duurder. Op het internet kunnen we kiezen uit diverse websites waar occasions worden aangeboden. Bijvoorbeeld Marktplaats, AutoScout24, AutoTrack, AutoTrader en Gaspedaal.nl. Maar we kunnen de occasion ook online kópen. Net zoals we al zoveel producten online kopen. Bij bynco kun je online een occasion kopen die gekeurd is door Dekra, een onafhankelijk bedrijf. Daarnaast wordt er standaard 180 dagen garantie gegeven en krijg je een proeftijd van veertien dagen.

Gerelateerd

Leave a Comment