Notice: Undefined variable: wmtv_siteurl in /var/www/vhosts/2check.nl/httpdocs/wp-content/plugins/webmaster-tools-verification/webmaster-tools-verification.php on line 39

Notice: Undefined index: page in /var/www/vhosts/2check.nl/httpdocs/wp-content/plugins/webmaster-tools-verification/webmaster-tools-verification.php on line 52

Deprecated: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7.0 with no alternative available. in /var/www/vhosts/2check.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5073
Winkelen in China | https://2check.nl
Financieel

Winkelen in China

posted by Michael June 22, 2017

De vraag die wij kunnen stellen is wat kun je niet uit China bestellen? Je kan nu van alles uit China bestellen. Van medicijnen, voeding, kleren, auto’s kleding en computers en elektronica.

Alles wat je maar kan bedenken kun je laten halen uit China. China staat alom bekend voor het vervaardigen van neppe, niet kwalitatieve artikelen en producten.

Hieronder zijn 5 hoofd import producten uit China toegelicht

Kleding en schoeisel Op de bijna alle Chinese web shops kun je kleding en schoeisel bestellen. Van baby kleding tot heren kleding. De kleding is vaak namaak merk kleding, die goedkoop is maar de kwaliteit laat vaak veel te wensen over.

Medicijnen Tegenwoordig kun je ook medicijnen laten halen uit China. Hoewel de noodklok al jaren luid over hoe gevaarlijk het is om zomaar pillen te kopen en te slikken. Tegenwoordig is er veel vraag naar afslankmiddelen, viagra en antidepressiva. Het verkeerd of niet juist gebruiken van deze middelen kan zelfs de dood als gevolgd hebben.

Voedingsproducten Zelfs na de verschillende waarschuwen en schandalen in China over nep rijst, nep baby voeding, neppe erwten enz. wordt nog steeds veels te veel voedingsproducten geïmporteerd uit China.

Auto’s bestellen uit China is de meest welvarende sector. De auto’s zijn stukken goedkoper, onderdelen zijn ook veel goedkoper en overal verkrijgbaar.

Elektronica uit China bestellen is veel goedkoper en echt een aanrader. Hoewel er in China ook elektronica nagemaakt wordt heeft dat niet zoveel effect op de mens.

Gerelateerd

Leave a Comment