Notice: Undefined variable: wmtv_siteurl in /var/www/vhosts/2check.nl/httpdocs/wp-content/plugins/webmaster-tools-verification/webmaster-tools-verification.php on line 39

Notice: Undefined index: page in /var/www/vhosts/2check.nl/httpdocs/wp-content/plugins/webmaster-tools-verification/webmaster-tools-verification.php on line 52

Deprecated: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7.0 with no alternative available. in /var/www/vhosts/2check.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5073
Minikrediet | https://2check.nl
Lenen

Minikrediet

posted by Michael December 13, 2016

Je hebt vast en zeker wel eens gehoord van een minikrediet, een andere naam hiervoor is een flitslening. Deze kan worden afgesloten via een SMS maar ook via internet. Het gaat hierbij dan wel over een kleine lening, maar let wel op, dat het een dure vorm is van geld lenen. Het voordeel is wel dat je snel geld voor handen hebt wanneer dat nodig is. Het geld kan namelijk al binnen een paar minuten op je rekening staan.

Afsluiten van een minikrediet

Als je geld nodig hebt en je kunt bij anderen niet lenen en je moet het echt nu hebben, dan kan een minikrediet een oplossing zijn. Je kunt dan vaak geld lenen tussen de 100 en 700 euro, soms tot 1000 euro. Als je meer dan 1000 euro moet lenen dan wordt het geen minikrediet meer genoemd. Maar het gaat er om dat je bijvoorbeeld een rekening kunt betalen of een aankoop in de winkel kunt financieren. Dan kan een minikrediet een goede tijdelijke oplossing zijn. Het afsluiten is zo snel geregeld, wanneer je echt niet anders kunt en je hebt binnen nu en een half uur tot een uur geld nodig, dan kan een minikrediet de oplossing voor je zijn. Dit gaat er voor zorgen dat je snel uit de zorgen bent, maar let wel goed op dat je het geld van het minikrediet op tijd terug moet betalen en de rente is vaak hoger dan bij andere leningen. Ben hier dan ook op bedacht, niet dat je er later achter komt dat je het niet terug kunt betalen. Je moet van tevoren weten dat je het ook terug kunt betalen, anders kan het alleen maar meer geld gaan kosten (denk hierbij aan het krijgen van een boete bijvoorbeeld).

De voordelen van het minikrediet

Er zijn zeker voordelen bij een minikrediet. Je hebt het geld vaak binnen een uur al op je rekening staan, het kan zelfs ook nog sneller zijn, afhankelijk van de aanbieder die je hebt gekozen. Daarnaast is er vaak geen BKR toetsing nodig en dat is voordelig. Er wordt dan namelijk niet naar gekeken of dat je elders leningen of schulden hebt, je kunt in ieder geval gebruik maken van het minikrediet. Er is niet altijd een rekeningafschrift nodig wanneer je een minikrediet af gaat sluiten, dat kan voor jou voordelig zijn, alles opsturen kost namelijk ook weer tijd.

Nadelen van het minikrediet

Er zijn ook nadelen aan een minikrediet, het is namelijk zo dat je het minikrediet snel weer terug moet betalen. Meestal is er een looptijd van 15 tot 30 dagen. Je moet ook een hoge rente betalen over een minikrediet en het moet ook binnen een korte periode worden betaald. Je moet binnen korte tijd het geld terug kunnen betalen en wanneer dat niet kan, dan moet je ook geen minikrediet afsluiten. Anders kun je nog meer geld moeten betalen in korte tijd. Er is namelijk ook sprake van een boete wanneer jij je niet aan de afspraak houdt. Zorg er daarom voor dat je aan de voorwaarden van het minikrediet kunt voldoen, dus dat je het op tijd terug kunt betalen want anders is het alleen maar nadelig om hier voor te kiezen.

Gerelateerd

Leave a Comment