Notice: Undefined variable: wmtv_siteurl in /var/www/vhosts/2check.nl/httpdocs/wp-content/plugins/webmaster-tools-verification/webmaster-tools-verification.php on line 39

Notice: Undefined index: page in /var/www/vhosts/2check.nl/httpdocs/wp-content/plugins/webmaster-tools-verification/webmaster-tools-verification.php on line 52

Deprecated: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7.0 with no alternative available. in /var/www/vhosts/2check.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5073
Besparen op de boodschappen met een maaltijdbox | https://2check.nl
Tips

Besparen op de boodschappen met een maaltijdbox

posted by Michael November 14, 2017

Ok, we willen allemaal besparen op de boodschappen en natuurlijk doen we allemaal ons best om te profiteren van kortingen, maar soms is het lastig goed acties te vinden. We kennen natuurlijk de traditionele supermarkt folder. Deze folders krijgen we huis aan huis door de deur geleverd en bevatten alle aanbieding van supermarkten die deze week geldig zijn. Maar voor maaltijdboxen is zo’n folder er niet. Gelukkig is er een online maaltijdbox vergelijk die wel voor jou aan de slag is gegaan. Op maaltijdbox.net kun jij zelf alle kortingscodes bekijken die deze week geldig zijn op een foodbox. Hoe gaaf is dat. In dit artikel bespreken we de top 3 voordeeltjes van dit moment:

€10 korting op Albert Heijn
Deze week heeft albert heijn een leuke actie voor nieuwe klanten. Je krijgt bij elke eerste bestellingen een korting van €10 op je allerhande box. 10 euro minder betalen voor z’n box is best leuk maar er zijn meer scherpe acties in de markt.

2. €25 korting op HelloFresh
Nieuwe klanten van HelloFresh krijgen maarliefst €25 korting op hun eerste maaltijdbox. Ook zijn er codes waarbij je twee keer tien euro korting krijgt op zo’n foodbox. Je kunt natuurlijk het beste kiezen voor een maximale discount op je eerste pakket.

3. Marley spoon €25 goedkoper
Als laatste topactie is er deze week de Marley Spoon deal. Je krijgt direct €25 korting op een marley spoon box als je als nieuwe klant besteld. Vijfentwintig euro goedkoper! Een box kost je dan slechts €11 (twee personen, 2 maaltijden). Dat moet je zeker eens proberen.

Waarom een maaltijdbox?
Waarom zou je een maaltijdbox bestellen? Goede vraag. Ten eerste omdat je dan zelf niet meer naar de winkel hoeft om boodschappen te doen. Ten tweede omdat je zelf niet meer hoeft te zoeken naar recepten. Elke week nieuwe gerechten en smaken proeven; dat is wat jou te wachten staat met zo’n foodbox. Het is veel beter dan kant-en-klaar voedsel en overigens ook heel gezond. De recepten en ingrediënten zijn vaak verantwoord en biologisch. Dat proef je. Veel groenten en af en toe vegetarisch. Bij de meeste boxen kun je overigens zelf kiezen welke recepten je wilt laten thuisbezorgen. Je kunt dan kiezen uit bijvoorbeeld 10 gerechten.

Extra informatie
Je zit niet aan een abonnement vast en kunt dus elk moment opzeggen. Daarom kun je geheel vrijblijvend een maaltijdbox uitproberen voor 1 keer. Kies voor HelloFresh of Marley Spoon en profiteer van de aantrekkelijke korting die hierboven is vermeld. Bezoek maaltijdbox.net voor meer informatie over deze foodboxen.

Gerelateerd

Leave a Comment