Notice: Undefined variable: wmtv_siteurl in /var/www/vhosts/2check.nl/httpdocs/wp-content/plugins/webmaster-tools-verification/webmaster-tools-verification.php on line 39

Notice: Undefined index: page in /var/www/vhosts/2check.nl/httpdocs/wp-content/plugins/webmaster-tools-verification/webmaster-tools-verification.php on line 52

Deprecated: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7.0 with no alternative available. in /var/www/vhosts/2check.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5073
Bespaar en doe de check voor onbeperkt internet | https://2check.nl
Tips

Bespaar en doe de check voor onbeperkt internet

posted by Michael January 12, 2017

Heb je hekel aan een datalimiet? Dan is er het onbeperkt internet abonnement: een contractsoort waarbij een limiet afwezig is. Met dit type abonnement kun je zoveel MB’s verbruiken als je wilt voor een vast bedrag per maand. De enige providers die dit type abonnement aanbieden zijn Robin Mobile en sinds kort ook T-Mobile volgens vergelijker OnbeperktInternet.com. Je hebt de keuze uit een klein aantal abonnementen bij deze providers waarbij ieder abonnement een onbeperkt aantal belminuten, sms en MB’s garandeert. Het verschil tussen de abonnementen is de internetsnelheid. Het goedkoopste contract biedt een downloadsnelheid aan van 64 Kbps terwijl het snelste abonnement een datasnelheid levert van meer dan 25 Mbps.

64 Kbps internet
In een tijd waarin iedereen het liefst zoveel mogelijk MB’s kan verbruiken in een databundel is er nog altijd de zogenoemde datalimiet. Het is de limiet waarna het bij veel abonnementen niet meer mogelijk is om te internetten. Pas als de maand voorbij is en de nieuwe maand gestart is kan er dan weer gebruik gemaakt worden van mobiel internet. Een select aantal abonnementen biedt echter iets veel beters: gratis buiten-de-bundel internet met een verlaagde datasnelheid. Terwijl de snelheid gereduceerd wordt naar 64 Kbps kun je blijven internetten zoals je gewend bent. Het mooiste hiervan is dat het volledig zonder kosten is. Jammer genoeg is deze databundel niet bij iedere provider beschikbaar. Op dit moment wordt het abonnement met 64 Kbps internet alleen aangeboden door Vodafone, T-Mobile en KPN.

KPN
KPN is bij iedereen bekend als de Nederlandse provider bij uitstek door de lange historie. Hoewel KPN vaak niet de goedkoopste abonnementen aanbiedt is het nog steeds één van de grootste providers in Nederland. Onder het assortiment vallen ook een aantal abonnementen met 64 Kbps.

T-Mobile
T-Mobile is wederom een grote provider met een aanzienlijk marktaandeel in Nederland. Het ruime assortiment sim only abonnementen bij T-Mobile voorziet ook in een aantal abonnementen met 64 Kbps internet. Dit zijn de Stel Samen en Stel Bij abonnementen. De basis sim only aanbiedingen hebben deze mogelijkheid niet.

Vodafone
Wie kent Vodafone niet? Wereldwijd heeft Vodafone een groot marktaandeel en dat geldt ook voor Nederland. Met Vodafone Blox is het mogelijk om 64 Kbps internet in te schakelen zodat je gratis kunt internetten als je de limiet bereikt hebt.

Gerelateerd

Leave a Comment